غذاهایی که در سفر به سنگاپور نباید از دست داد.

غذاهایی که در سفر به سنگاپور نباید از دست داد.

غذاهایی که در سفر به سنگاپور نباید از دست داد.

در شهر سنگاپور طیف وسیعی از غذاهای بین المللی و بومی، از غذاهای گران گرفته تا غذاهای اقتصادی و متناسب با بودجه‌های متفاوت در اختیار شما است. پیشنهاد می‌کنیم در تور سنگاپور حتما غذاهای معروف این شهر را امتحان کنید. در این مطلب لیستی از 10 غذای برتر که می‌توانید در سفر به پایتخت غذای جنوب شرقی آسیا آن‌ها را امتحان کنید آورده شده است. این غذاهای خوشمزه سنگاپوری در هر مرکز غذا و رستورانی یافت می‌شود.

دوشنبه 18 آذر 1398
581

غذاهایی که در سفر به سنگاپور نباید از دست داد.

اکثر  غذاهایی که در سنگاپور سرو می‌شود در اصل سنگاپوری نیستند و بیشتر از شبه جزیره مالایی، چین و هند به سنگاپور راه یافته و مردم این خطه آن‌ها را به عنوان بخشی از زندگی خود پذیرفته‌اند.

جهت اطلاع از تور سنگاپور از مشهد با ما در تماس باشید.

1- Bak Kut Teh – تهیه شده از دنده گوشت و سبزیجات

باک کوته به معنای "چای دنده گوشت" است. برای تهیه این غذا دنده‌های گوشت در یک پایه سوپ طعم‌دار شده و سپس با میخک سیر و گیاهان دارویی دیگر ترکیب می‌شوند.

طرفداران باک کوته، این غذا را به خاطر عطر سبزیجات معطر آن دوست دارند. بات کوته معمولا همراه برنج سفید سرو می‌شود.

Bak Kut Teh

2- کیک هویج – تهیه شده از تخم مرغ و تربچه (بدون هویج!)

کیک هویج بر خلاف نامش دارای هویج نیست و ماده اصلی آن تربچه سفید است که در زبان محلی به آن "هویج سفید" می‌گویند.

هویج سفید رنده شده با آرد برنج و آب ترکیب شده و سپس خمیر را بخار پز می‌کنند. این کیک همراه با تخم مرغ، ترشی تربچه، سیر و پیاز سرخ کرده سرو می‌شود.

بعضی از رستوران‌ها کیک هویج را همراه با میگو و قارچ دودی ترکیب می‌کنند. شما می‌توانید بین کیک هویج سیاه (سرخ شده با سس سویا شیرین) و یا سفید انتخاب کنید و یا در صورت تمایل پودر فلفل قرمز نیز به آن اضافه کنید.

کیک هویج

3- Char Kway Tew – نودل تهیه شده توسط حرفه‌ای‌ها

این غذا که یک غذای سنگاپوری است از نودل برنج سرخ شده با سس سویا تیره، تخم مرغ، سوسیس چینی، میگو، گوشت خروس و کیک ماهی خرد شده تهیه می‌شود.

Char Kway Tew

4- خرچنگ چیلی

Chili Crab یا خرچنگ چیلی، معروف‌ترین غذای سنگاپور است که از جمله غذاهای دریایی تند و خوشمزه محسوب می‌شود که حتما باید آن را امتحان کنید. خرچنگ طبخ شده در ترکیبی از سیر، پیاز، زنجبیل، روغن کنجد، سرکه برنج سیاه، شکر، کچاب و فلفل دلمه‌ای که تخم مرغ و آرد ذرت جهت قوام آن به مخلوط اضافه می‌گردد و در آخر با سس مخصوص خوش طعم روی آن سرو می‌گردد.

خرچنگ چیلی، غذای معروف سنگاپور

5- Hainanese Chicken Rice – یک قطعه کمرنگ از بهشت

برای بسیاری از مردم سنگاپور، برنج مرغ یکی از راحت‌ترین غذاها محسوب می‌شود؛ خوراکی با پایه برنج، که همراه زنجبیل، سس لیمو ترش، چیلی و سس سویا شیرین طعم‌دار شده سرو می‌گردد.

معمولا مرغ را در یک آبگوشت حاوی سبزیجات، سیر، استخوان‌های مرغ، ادویه جات و ترشی جات طبخ می‌کنند و وقتی پخت آن تمام شد از آبگوشت برای پختن برنج با سیر استفاده می‌شود و همین باعث می‌شود برنج چرب و کمی زرد رنگ شود.

در کنار این غذا معمولا خیار قرار می‌گیرد و در صورت تمایل (و با پرداخت هزینه جداگانه) نیز می‌توانید به آن سس گوجه فرنگی، تخم مرغ، جگر مرغ و یا سبزیجات با سس صدف نیز اضافه کنید.

Hainanese Chicken Rice

6- Satay – کباب به سبک آسیایی

ساتای یک گوشت طعم‌دار شده است که به سیخ کشیده می‌شود و سپس با سس بادام زمینی به همراه پیاز، خیار و برنج سرو می‌شود.

طعم ساتای مانند کباب‌های معمولی که تاحالا میل کرده‌اید نیست. ماریناد و سس مخصوص به گوشت طعمی منحصر بفرد آسیایی می‌دهد. شما می‌توانید ساتای گوشت مرغ، گوسفند و گاو را در اکثر رستوران‌های سنگاپور پیدا و نوش جان کنید.

گوشت ساتای معمولا با سس سویا شیرین و زردچوبه پخته می‌شود.

ساتای کباب معروف سنگاپور

7- Laska- غذایی بر پایه نودل و کاری

لاسکا نودلی است که در یک کاسه شیر نارگیل قرار دارد و با میگو، تخم مرغ و گوشت مرغ مخلوط می‌شود. برگ‌های لیمو ترش طعم این غذا را کامل می‌کنند.

لاسکا، غذایی که در سفر به سنگاپور نباید از دست داد.

8- Fish Head Curry – پاداشی خوشمزه برای ماجراجویان

ماهی پخته شده در یک سس قرمز تند که شامل گوجه فرنگی، فلفل قرمز، لیمو ترش، دانه خردل، پیاز به همراه گوجه و بامیه است.

خوراک سر ماهی در سنگاپور

9- Roti Prata- غذایی از سرزمین هند

روتی پراتا یک غذای هندی است؛ شیرینی ساده که از آرد تهیه شده و سرخ می‌شود. تماشای مراحل آماده شدن روتی پراتا توسط سرآشپز و چرخاندن خمیر در هوا و حرکات نمایشی دیگر، نیمی از سرگرمی مربوط به این غذا محسوب می‌شود.

پنکیک حاصل سرخ می‌شود تا زمانی که رنگ آن قهوه‌ای طلایی شود و سپس آن را به همراه شکر یا بستنی شیرین سرو می‌کنند.

Roti Prata یکی از غذاهای سنگاپوری

10- Rojak- مخلوطی از طعم‌ها

یک سالاد میوه‌ای خوشمزه که از خیار، گل موز، جوانه لوبیا، آناناس، انبه و ... ترکیب شده است.

سس این سالاد از خمیر خرد شده، سس تاماریند و پودر فلفل قرمز تهیه می‌شود و سپس با بادام زمینی خرد شده تزئین می‌شود.

روجاک را با سیخ‌های بامبو موجود در سینی میل کنید.

Rojak سالاد میوه سنگاپوری

جهت اطلاع از تور سنگاپور از مشهد با ما در تماس باشید.

نظر بدهید